IZBORI ZA MZ: Pobedila JEDINA lista

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.06.2017 - 10:24

Lista vladajuće koalicije u Vranju “Brže, jače, bolje" - SNS, SPS, JS, PUPS, SDPS, Romska partija, Veterani i grupa građana ,,Napredak sela Panevlja i Prevalca" jedina je lista koja je učestvovala na izborima za Savete mesnih zajednica i jedino će njeni kandidati upravljati MZ u naredne četiri godine.

Ilustracija FOTO OK Radio Ilustracija FOTO OK Radio

Od upisanih 62.700 birača na teritoriji Vranja, na izbore je izašlo 10.430 građana, odnosno 16,63 odsto.

U Vranjskoj Banji odziv je bio veći, od upisanih 8.615 birača, na glasanje je izašlo 2.491 građana, odnosno 28,91 odsto.

Od ukupno 106 biračkih mesta, u nedelju je bilo otvoreno njih 103, jer nije bilo prijavljenih lista u MZ Lepčince, Tesovište i Stari Glog.

Stigla su i dva prigovora na sastav zapisnika iz Panevlja, koje su podnele izborne liste “Brže, jače, bolje" - SNS, SPS, JS,PUPS, SDPS, Romska partija, Veterani i grupa gradjana ,,Napredak sela Panevlja i Prevalca".

Sva biračka mesta na teritoriji Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja zatvorena su u 20 sati, do kada su građani mogli da glasaju.

Saveti će brojati od sedam do 19 članova, zavisno od broja stanovnika.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: