IZLAZNOST u Vranju 34 odsto, izbori BEZ PROBLEMA

Lokalne vesti - Sreda 04.05.2016 - 17:50

U sredu se u Vranju održaju ponovljeni izbori za narodne poslanike Skupštine Srbije i odbornike lokalnog parlmenta, i ovaj proces za sada teče bez problema.

I pored dezinformacija, izbori bez problema FOTO S. Stojković I pored dezinformacija, izbori bez problema FOTO S. Stojković

Prema podacima GIK-a u Vranju izlaznost je do 17 časova bila oko 34 odsto.  

Inače, izbori za gradsku Skupštinu ponavljaju se na biračkom mestu 24 u O.Š. ,,Dositej Obradović" i biračkom mestu 99 u Tesovištu.

Novinarskom greškom ili namerom emitovana je vest da su izbori zbog falsifikata na BM 24 ponovo prekinuti, ali je ovu informaciju demantovao predsednik RIK-a Dejan Đurđević koji je potvrdio da se u „Dositeju“ glasa normalno.

Takođe, na dva biračka mesta na teritoriji Vranja ponavlja se i glasanje za izbor poslanika u Skupštini Srbije, i to na biračkim mestima broj 24 u O.Š. ,,Dositej Obradović" i 65 u Gornjem Vrtogošu.

Pravo glasa na ovim ponovljenim izborima ima 2.441 upisan birač.

Na snazi je izborna tišina, biračka mesta otvorena su od sedam do 20 časova.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: