Jako nevreme u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 24.05.2014 - 23:27

Jako nevreme pogodilo je Vranje i okolinu u subotu oko 21 sat, što je izazvalo brojne probleme sa kanalizacijom.

centar Vranja oko 21 h centar Vranja oko 21 h

Glavna gradska ulica i trotoari bili su pod vodom dubokom skoro pola metra, a velika količina vode izbijala je na sredini ulice Stefana Prvovenčanog kod Grčke banke.

To mesto sada predstavlja veliku opasnost po saobraćaj jer je voda odnela poklopac šahte i otvorena je rupa veličine automobilskog točka.

Da problem bude veći, mesto gde je šahta otvorena je delimično osvetljeno i ulična svetiljka se s vremena na vreme gasi, te je teško uočiti rupu.

Prema rečima meteorologa Ljiljane Popović Stošić, padavine su počele u 19.30 h, a pljuskovi su pogodili Vranje i okolinu od 20 do 21 sat i tom prilikom je palo 27 litara kiše po metru kvadratnom.

Inače, u Vranju je višegodišnji prosek padavina u maju 60 litara po metru kvadratnom za ceo mesec, a samo u subotu pala je polovina te vrednosti.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

              
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: