Još jedno značajno priznanje za ALFU

Lokalne vesti - Utorak 11.04.2017 - 08:06

“Alfa plam” iz Vranja dobitnik je Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije (PKS).

Sa dodele nagrada FOTO alfaplam.rs Sa dodele nagrada FOTO alfaplam.rs

“Alfa plam” se našla među pet dobitnika ove nagrade u kategoriji velikih kompanija, a nagrađeni su još i “Delta Holding”, “Bol pekidžing Evropa” (Ball Packaging Europe) iz Beograda, “Delez Srbija” i Apatinska pivara iz Apatina.

PKS je u ponedeljak po šesti put dodelila Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje kompanijama koje su pokazale najveću posvećenost principima društvene odgovornosti u Srbiji.

Takmičenje je trajalo šest meseci, učestvovalo je 50 kompanija koje su se takmičile u tri kategorije - velika, srednja i mala i mikro preduzeća.

Miroljub Aleksić, predsednik „Alko grupe” u čijem sastavu posluje „Alfa Plam“, primajući nagradu, pozvao je predstavnike kompanija, bez obzira na veličinu, da se pridruže ovoj akciji i implementiraju principe društveno odgovornog poslovanja u svoje sisteme.

Potpredsednik PKS Miroslav Miletić rekao je prilikom dodele da su nagrađene kompanije u prethodnih šest meseci pokazale kako se na pravi način primenjuju principi društvene odgovornosti.

On je čestitao pobednicima ovog ciklusa takmičenja i izrazio nadu da će biti sve više društveno odgovornih kompanija, koje će uz podršku Vlade i PKS uticati na razvoj društva u Srbiji.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: