Još PET NOVIH direktora

Lokalne vesti - Sreda 07.09.2016 - 20:44

Na sednici Komisije za mandatno imunitetska pitanja koja je održana u utorak, određeni su novi v.d. direktori javnih preduzeća i ustanova u Vranju, saznaje OK Radio.

Novi direktori: Skupština na potezu FOTO OK Radio Novi direktori: Skupština na potezu FOTO OK Radio

Za novog direktora Pozorišta „Bora Stanković“ imenovan je diplomirani ekonomista Nenad Jović, koji je imenovan na predlog SNS.

On će zameniti dosadašnjeg čelnika ove institucije Srđana Jovanovića (DS).

Nova direktorka „Narodnog univerziteta“ biće Gordana Dimitrijević (JS), umesto Bobana Mihajlovića, koji je na ovo mesto postavljen kao nestranačka ličnost na predlog LDP-a.

I na čelu Škole animiranog filma je došlo do smene; umesto Snežane Trajković, na mesto direktora dolazi dosadašnji asistent voditelja Miroslav Đerić, koga je predložio SNS.

Regionalni centar za talente će dobiti novu direktorku, to je Danijela Stojmenović Trajković (SNS).

Ona će na ovom mestu zameniti Tatjanu Ćuković Stošić.

Došlo je do smene i na čelu Skijališta „Besna Kobila“, novi direktor će biti Boban Petković (JS).

Dosadašnji direktor Dejan Manić, predsednik Gro JS, po saznanjima OK Radija ide na mesto izvršnog direktora Skijališta.

Od ostalih javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Vranje, još nije došlo do smene direktorke Predškolske ustanove „Naše dete“ Vesne Terzić i direktora RTV Vranje, čiji pravni status još uvek nije jasan nakon neuspele privatizacije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: