Jović ponovo na čelu Pozorišta

Lokalne vesti - Utorak 18.07.2017 - 12:04

Nenad Jović, dosadašnji v.d. direktora Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju biće na sednici Skupštine reizabran za direktora ove ustanove.

Jović će upravljati Pozorištem. Foto D.Ristić /OK Radio Jović će upravljati Pozorištem. Foto D.Ristić /OK Radio

Mandatno imunitetska komisija grada Vranja odlučivala je između dva kandidata za ovu funkciju i donela odluku da Skupštini predloži Jovića za mesto direktora.

Miroslav Nešić, predsednik Mandatno - imunitetske komisije kaže da je drugi kadidat za direktora Pozorišta bio glumac Bojan Jovanović.

- Mišljenje UO Pozorišta, a ujedno je to i stav komisije, da dosadašni v.d. direktora, koji je po obrazovanju ekonomista, treba da se bavi menadžerskim poslovima.

Drugi kandidat je vrstan glumac i umetnički direktor Pozorišta bi trebalo i dalje da nastavi da radi na ovim poslovima, jer bi njegovim izborom za direktora Pozorište izgubilo dobrog glumca, i on ne bi u tom delu doprinosio
- navodi Nešić.

Institucionalnu potvrdu, odluka komisije trebalo bi da dobije na narednoj sednici Skupštine Vranja koja je zakazana za sredu u 9:00 časova.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: