JUMKO nastavlja da živi?

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.05.2016 - 12:23

„Jumko“ iz Vranja će nastaviti normalno da radi i 31. maj ga nimalo ne dotiče, iako je najavljivano da će to biti dan D za ovu kompaniji, tvrdi njen direktor Goran Đorđević.

Ima li nade za JUMKO? FOTO S. Tasić/OK Radio Ima li nade za JUMKO? FOTO S. Tasić/OK Radio

Ministar privrede Željko Sertić najavio je u prethodnom periodu da za  17 državnih preduzeća u Srbiji koja su zaštićena od poverilaca, a među kojima je i “Jumko”, ostaju samo dva rešenja - prodaja ili stečaj.

Iako je za krajnji rok rešavanja njihove sudbine  najavljen 31. maj, direktor  Đorđević tvrdi da taj datum u “Jumku” ništa ne menja.

31. maj ne dotiče “Jumko”, koji nastavlja normalno da radi posle tog datuma, kao i do sada.

Taj račun koji se zove “Jumko” je u blokadi 10 godina. I šta će sad biti, blokiraće se nešto što je bilo u blokadi sve to vreme, i dopuniće se blokada?

Ono što je zdravo u “Jumku” i što normalno funkcioniše nastavlja da radi, a to je upravo ono što radi poslednje dve godine
  - obrazlaže svoju tvrdnju  Đorđević.

On je najavio sastanak sa Milunom Trivuncem, pomoćnikom ministra privrede, na kome bi trebalo da se nastave razgovori koji se tiču rešavanja statusa “Jumka”.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: