KO JE OVAJ ČOVEK: Kristabel Petrović

Lokalne vesti - Petak 27.11.2015 - 12:29

Novi direktor TO Vranje, ali i novo lice na lokalnoj političkoj sceni je Vukašin Petrović, kadar SDPS-a, koji je na ovoj funkciji, voljom Skupštine grada, zamenio dosadašnjeg prvog čoveka TO Tomislava Stojanovića.

Zvanična partijska fotografija Petrovića Zvanična partijska fotografija Petrovića

Ko je čovek koji je preuzeo Turističku organizaciju, malu, skoro izmišljenu firmu, oko koje se ovih dana diga neviđena prašina?

Vukašin Petrović je rođen 1958. godine u Vranju, a po struci je diplomirani ekonomista.

U njegovoj radnoj biografiji su upisana rukovodeća mesta u Živinoproduktu u Vranjskoj Banji i vranjskoj Vodoprivredi.


Od 1989. godine počinje da se bavi privatnim biznisom osnivanjem privatne radnje „Kristabel“, koja se bavi prodajom kozmetičkih proizvoda.

Od osnivanja do danas, njegova privatna radnja je uspešno poslovala i pored velike konkurencije specijalizovanih trgovinskih lanaca.

Petrović je oženjen i otac je četiri kćeri.

Hobi mu je planinarenje.

U saopštenju za javnost SDPS-a, partije koja ga je predložila za direktora TO Vranje, kaže se da smatraju da će Petrović, koji ima ogromno iskustvo, uspeti da postigne rezultate u rukovođenju Turističkom organizacijom na zadovoljstvo građana.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: