Komisija izabrala dobitnike priznanja za DAN GRADA

Lokalne vesti - Sreda 24.01.2018 - 09:55

Komisija za mandatno - imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanja Skupštine Vranja donela je odluku o dobitnicima priznanja 31. januar, saznaje OK Radio.

Zora Živadinović Davidović FOTO: D.Ristić/OK Radio Zora Živadinović Davidović FOTO: D.Ristić/OK Radio

Kako se ove godine obeležava jubilarna 140. godišnjica oslobođenja Vranja 1878. godine, odlučeno je da budu dodeljeni plaketa, specijalno priznanje i javna priznanja “31. januar”.

Odlukom komisije, dobitnica specijalnog javnog priznanja „31. januar“ u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara ove godine je Zora Živadinović Davidović, kostimografkinja i unuka Bore Stankovića.

Javno priznanje „31. januar“ u vidu diplome sa novčanim iznosom od po 50.000 dinara biće dodeljeno Vlajku Joviću, nekadašnjem generalnom direktoru Pamučnog kombinata Vranje i Dragomiru Mitiću Mitketu, bivšem predsedniku Opštine Vranje.

Takođe, javno priznanje „31. januar“ biće uručeno i Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije i Evropskom PROGRES-u.

Komisija je odlučila i da javno priznanje u vidu plakete bez novčanog iznosa dodeli i Draganu Stevanoviću, državnom sekretaru u Ministarstvu privrede.

Kako je ranije najavljeno, odluka o dodeli javnih priznanja za Dan grada biće razmatrana na 21. sednici Skupštini grada Vranja u četvrtak, 25. januara.

Javna prizanja „31. januar“ biće uručena na svečanoj akademiji u sredu 31. januara, u sali Doma vojske sa početkom u 18 časova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: