KOSTIĆ: Nikome nisam PRETIO!

Lokalne vesti - Sreda 09.08.2017 - 10:59

Slavomir Kostić, novinar nedeljnika „Vranjske“, kaže da nije pretio Goranu Đorđeviću, direktoru „Vodovoda“ iz Vranja, kako je to u saopštenju navelo rukovodstvo ovog preduzeća, podnevši pri tom i krivičnu prijavu protiv njega.

Kostić na radnom mestu FOTO OK Radio Kostić na radnom mestu FOTO OK Radio

Kostić pojašnjava da je prilikom traženja informacija preporučio Đorđeviću da je bolje da mu odgovori na postavljeno pitanje, jer on poseduje dokument koji potvrđuje podatke koje traži, a nikako da mu je pretio.

- Ja sam srećan i veoma ponosan na činjenicu da su  krivičnu prijavu protiv mene podneli ljudi o kojima su “Vranjske” već napisale objasnivši kako oni rade i na koji način se odnose prema društvu.

Tačno je da sam prilikom traženja informacija napisao „za vas je bolje i zdravije da mi odgovorite“, jer posedujem dokument o informacijama koje sam tražio.

I mislim da tu nema nikakvih elemenata za krivičnu prijavu
- smatra Kostić.

On dodaje da poseduje dokument o tome da je “Vodovod” Ugostiteljskom preduzeću “Vranje” fakturisao radove na priključenju za dva lokala u staroj zgradi hotela, za lokal koji je izdat Turističkoj organizaciji i za lokal koji je izdat u zakup preduzeću “Aleksandro kafe”.

UP “Vranje” je inače u stečaju.
 
- To je znači savetodavna rečenica koju sam uputio direktoru Đorđević, tražeći od njega da mi odgovori na postavljena pitanja - napominje Kostić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: