KRALJ BAHATOSTI: Parkiranjem blokirao Vranje, i nikom ništa!

Lokalne vesti - Sreda 23.03.2016 - 17:53

Centar Vranja bio je u sredu u sred špica u saobraćaju u blokadi oko dvadesetak minuta zbog bahatosti jednog vozača.

Zato što nema nadležnih, može i ovako FOTO S. Tasić Zato što nema nadležnih, može i ovako FOTO S. Tasić

U Beogradskoj ulici oko 15:30 izvesni vozač parkirao je po sred leve kolovozne trake, prešavši i preko središnje linije ove saobraćajnice zadnjim delom automobila i otišao pešice u nepoznatom pravcu.

Ovako parkiran automobil zatvorio je i desnu traku u Beogradskoj ulici, nedaleko od stajališta autobusa, u pravcu ka kružnom toku kod spomenika Simi Pogačareviću.

Vozači i slučajni prolaznici tražili su bahatog vlasnika „Folksvagena“ po okolnim radnjama, trubili sirenama, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Kolona se povećavala do te mere da se unazad otegla do pošte i crkve!

 Nije od pomoći bilo i preusmeravanje pojedinih vozila u ulicu 29. novembra, jer je i tu ubrzo došlo do saobraćajnog kolapsa.

Vozač  se još nije pojavljivao. Neki građani počeli su da zovu „Pauk službu“ i policiju. Alli u tom trenutku, niotkuda pojavio se bahati vozač.

Bez izvinjenja i reči objašnjenja ušao u svoj auto i brzinom svetlosti nestao iz Beogradske. Kolona se polako razilazila, a policije još uvek nije bilo.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: