LPA: Platite porez!

Lokalne vesti - Petak 19.01.2018 - 07:57

Lokalna poreska administracija u Vranju podseća sve poreske obveznike da su dužni da do kraja meseca podnesu poresku prijavu ako je na toj imovini došlo do promena koje utiču na visinu poreza koja nije sadržana u podnetoj poreskoj prijavi.

Najavljena i terenska kontrola. Foto: OK Radio Najavljena i terenska kontrola. Foto: OK Radio

LPA najavljuje da će sprovesti terensku kontrolu i izvršiti analizu postojećeg stanja baze podataka o poreskim obveznicima poreza na imovinu, kao i kontrolu neprijavljenih objekata na teritoriji grada Vranja.

Grad podseća građane da plate prvu akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica, kao i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Akontacija se plaća na osnovu prošlogodišnjeg rešenja, odnosno jedne četvrtine  celokupnog iznosa koji je bio po rešenju u 2017. godini.

- Redovnim i blagovremenim izmirenjem poreza obveznici izbegavaju gužve prilikom plaćanja, kao i obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata.

Nakon brze registracije poreski obveznici na teritoriji  Grada Vranja dobijaju  uvid u  kompletne podatke o zaduživanju, o rešenjima kojima su zaduženi, pregledu tih rešenja, kao i analitičkoj kartici po svim osnovama kojima se duže
- podsećaju iz LPA.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: