MARKOVIĆ novi većnik za infrastrukturu

Lokalne vesti - Petak 19.05.2017 - 09:04

Odbornici Skupštine grada Vranja su, na 13. zasedanju u novom sazivu, jednoglasno imenovali Čedomira Markovića za gradskog većnika za infrastrukturu, urbanizam i komunalne delatnosti.

Pred Markovićem dosta posla FOTO: Privatna arhiva Pred Markovićem dosta posla FOTO: Privatna arhiva

Markovića je predložio Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS), na osnovu koalicionog sporazuma vladajućih partija u gradskom parlamentu.

Čedomir Marković je rođen 1965. godine u Prištini.

Na odseku arhitekture pri Građevinsko - arhitektonskom fakultetu u Prištini, diplomirao je sa projektom "Rekonstrukcija Prve srpske škole u Bujanovcu".

Član je više profesionalnih organizacija, a od 2003. godine poseduje ličnu licencu Inženjerske komore Srbije.
 
Od 2001. godine je osnivač i vlasnik Ateljea za projektovanje i inženjering "GEA", gde radi na mestu direktora i glavnog projektanta.

Specijalizovao se za menadžment, projektovanje, urbanizam, vođenje stručnog i projektantskog nadzora.

Iza sebe ima niz realizovanih projekata javnih, poslovnih, stambenih i sportskih objekata, od kojih se izdvajaju projekti rekonstrukcije Gradskog stadiona u Vranju, izgradnje Sportsko-rekreativnog plivačkog centra u Vranjskoj Banji, sanacije zgrade Pašinog konaka i Muzej kuće Bore Stankovića.

Oženjen je i otac je dvojice sinova.

Mesto gradskog većnika za infrastrukturu je upražnjeno od novembra prošle godine, kada je dotadašnji većnik Marjan Stanković imenovan za direktora “Parking servisa”.

Po koalicionom sporazumu, ova gradska funkcija je pripala JS, a prema našim nezvaničnim saznanjima, rešenje je odlagano zbog reorganizacije javnih preduzeće i ustanova, nakon likvidacije Direkcije za izgradnju i Skijališta “Besna Kobila”.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: