MILENKOVIĆ traži pomoć za bivše OBUĆARE

Lokalne vesti - Utorak 21.02.2017 - 08:43

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković primio je delegaciju nekadašnjih radnika sada nepostojeće ,,Koštane", koji protestuju zbog neisplaćenih zarada.

Gradonačelnik primio bivše radnike bivše Gradonačelnik primio bivše radnike bivše

Milenković je radnicima obećao da će zatražiti pomoć nadležnih ministarstava, kako bi se ispoštovala odluka koju je doneo sud.

- Radnici nekadašnje “Koštane” traže samo da se ispoštuje presuda Privrednog suda u Leskovcu i da im se isplate zaostale zarade, drugih zahteva nemaju.

Presuda je iz 2009. godine, i kako nisam pravnik da tumačim presude, mogu da uspostavim kontakt sa nadležnim ministarstvima i da oni pokušaju da nađu rešenje.

Neki od radnika su dobili po 5.000 dinara, drugi 30.000 i na tome se stalo, a po nekoj njihovoj računici trebalo bi da svako od njih dobije između 100.000 i 120.000 dinara
- kaže Milenković.

On je najavio i da će u najskorije vreme kontaktirati Beograd, ne bi li se situacija rešila.

Slađan Ristić, praktično vođa bivših radnika “Koštane”, poručio je da  radnici neće odustati od svojih zahteva.

Inače, oko 3.000 nekadaašnjih radnika nekadašnje “Koštane”, potražuje svoje zarade i poziva se na odluku Privrednog suda da im se one isplate.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: