MINISTARKA: Neka TONČEV ide iz SPS-a ako mu se ne sviđa

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.05.2017 - 08:52

Novica Tončev trebalo bi da napusti SPS ako toliko ima loše mišljenje o stranci kojoj pripada, rekla je za „Novosti“ potpredsednica socijalista Slavica Đukić Dejanović.

Đukić Dejanović FOTO www.mc.rs Đukić Dejanović FOTO www.mc.rs

Tončev, koji je član Predsedništva socijalista, a već godinama je u Surdulici u pravom političkom ratu sa naprednjacima, tvrdi da je u SPS nametnut samo jedan kriterijum za napredovanje - "dobar si onoliko koliko hvališ premijera Aleksandra Vučića i SNS".

On smatra da je upravo njegov loš odnos sa naprednjacima razlog što još nije dobio potpredsedničku poziciju u stranci, za koju smatra da mu pripada zbog najboljeg rezultata na lokalu na prošlogodišnjim izborima.

- To što Tončev govori jednostavno nije tačno.  Ali, svako ima pravo da pogrešno shvati političku realnost, pa i on.- odgovara mu Đukić Dejanovićeva.

Ona je podsetila da SPS učestvuje u vlasti i sarađuje sa SNS, ali da takođe ima svoj program i sopstveni identitet.
 
- Ono što je izvesno jeste da Tončev već duže vreme tako govori, ali da to što govori ne utiče na naše birače niti na članstvo - ocenjuje Đukić Dejanović.

Novosti, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: