MINISTARKA: Nema problema koji ne možemo da rešimo!

Lokalne vesti - Sreda 24.01.2018 - 13:40

Prilikom posete Vranju Zorana Mihajlović, potpresednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sastala se sa građanima, kao i sa predsednicima opština u Pčinjskom okrugu.

Građani čekaju ministarku Mihajlović. Foto. S.Tasić/OK Radio Građani čekaju ministarku Mihajlović. Foto. S.Tasić/OK Radio

Mihajlovićeva je  rekla da je bitno da se razgovara sa narodom kako bi se čuli njegovi problemi.

- Na sastanku sa čelnicima susednih opština razgovaralo se o putnoj infrastrukturi, nelegalnoj izgradnji na Vlasinskom jezeru, komunalnoj infrastrukturi.

U prethodne tri godine uloženo je 1,5 milijardi dinara na održavanje puteva u Pčinjskom okrugu, a opredeljeno je još pola milijarde.

Postignut je dogovor sa “Putevia Srbije” da sačini analizu stanja puteva na ovom području
- dodaje Mihajlovićeva.

Ona je poručila da ne postoji problem koji imaju građani a koji ne bi mogao da se reši, a predstavnicima lokalnih samouprava sa juga Srbije da bi trebalo češće da se viđaju sa njom i ostalim predstavnicima republičke vlasti.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: