Mlađi Musliu ponovo uhapšen!

Lokalne vesti - Četvrtak 23.07.2015 - 10:57

Vranje - Sin predsednika Nacionalnog saveta Albanaca i predsednika Skupštine Bujanovca Jonuza Musliua, Fatljum Musliu uhapšen je u velikoj akciji presecanja lanca krijumčarenja duvana.

policiji poznat po bekstvu iz policijske stanice FOTO: FB profil Fatljuma Musliua policiji poznat po bekstvu iz policijske stanice FOTO: FB profil Fatljuma Musliua

Kako OK Radio nezvanično saznaje, sumnja se da je mlađi Musliu bio jedan od vođa kriminalne grupe koja je godinama krijumčarila velike količine duvana i duvanskih proizvoda bez plaćenog poreza i carine.

On je uhapšen u porodičnoj kući u selu Končulj, nadomak Bujanovca.

Fatljum Musliu nije prvi put u zatvoru.

Pre godinu dana pobegao je iz dvorišta policijske stanice u Bujanovcu gde je bio priveden na saslušanje zbog sumnje da je švercovao obuću.

Čekalo ga je vozilo kojim je pobegao u nepoznatom pravcu, a pretpostavljalo se da je na Kosovu.

Po raspisivanju međunarodne poternice, Musliu se nagodio sa sudom, ali pod uslovom da ne napušta opštinu Bujanovac.

Ni to se, kažu, nije poštovalo, pa je tokom „kućnog pritvora“ više puta odlazio na Kosovo.

Njegov otac Jonuz Musliu već dva dana ne odgovara na pozive novinara za komentar o ponovnom hapšenju njegovog sina.
Podsetimo, u akciji suzbijanja nelegalne trgovine akciznom robom, duvanom i duvanskim proizvodima, u saradnji sa BIA na teritoriji Vranja i Subotice zaplenjeno je 2.650 kilograma rezanog duvana i 1.000 boksova raznih vrsta cigareta sa makedonskim akciznim markicama.

Uhapšeno je 13 osoba zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnog dela, krijumčarenje i zloupotreba službenog položaja.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: