MUD FACTORY ponovo na GITARIJADI

Lokalne vesti - Četvrtak 11.08.2016 - 12:47

Bend “Mud Factory” iz Vranja održao je koncert u revijalnom programu “Zaječarske gitarijade”, čiji su pobednici bili pre tri godine.

Mud factor u akciji FOTO Gitarijada promo Mud factor u akciji FOTO Gitarijada promo

Vranjanci su nastupili u okviru trodnevnog pratećeg programa 50. jubilarne Gitarijade u Zaječaru, “Countdown 2016”.

U ovom programu su nastupili pobednici pređašnjih Gitarijada i prijatelji festivala.

Na zaječarskom skveru, tokom prve večeri pratećeg programa, pored momaka iz benda “Mud Factory”, svirali su i “D Zoo”, “Bele najk čarape”, “Dok 7” i “Mladen Pecović bend”.

Vranjanci su tokom nastupa izrazili zadovoljstvo što ponovo sviraju na mestu gde su doživeli svoje prve zvezdane trenutke.

50. jubilarna zaječarska Gitarijada, koja će trajati tri dana, zvanično počinje u četvrtak.

Prvo polufinalno veče počinje u 19 sati nastupom šest demo bendova koji će se boriti za plasman u finale 50. Gitarijade.

Nastupiće: “Brat” iz Užica, “Klot” iz Beograda, “LSD” iz Banja Luke, “Belo u Boji” iz Gornjeg Milanovca, “Disciplinski postupak” iz Koršumlije i “KBK” iz Čačka.

U revijalnom delu programa, prve večeri će nastupiti: “Zlatni prsti”, “Teška industrija”, “Ritam nereda”, “Ortodox Celts” i “Van Gogh”.

Nakon revijalnog dela programa na repertoaru je Free rock cinema, u okviru kojeg će biti prikazana dva filma sa rok tematikom, a nakon toga i after parti do zore.

Ulaz na ovogodišnju Gitarijadu je besplatan, a za posetioce je obezbeđen i besplatan smeštaj u Rok kampu, uz jedan besplatan obrok dnevno.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: