Najbolje iz Srbije: ALFA PLAMU dve nagrade

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.02.2017 - 13:22

Kompanija “Alfa Plam” Vranje dobitnik je dvostrukog priznanja “Najbolje iz Srbije” za 2016. godinu i to u kategorijama “Najbolji korporativni brend” i “Najbolji izvoznik”.

Miroljub Aleksić, vlasnik Miroljub Aleksić, vlasnik "Alco grupe" sa nagradama FOTO: alfaplam.rs

Na svečanoj dodeli, koja je održana u u Master centru Novosadskog sajma, nagrade su uručene Miroljubu Aleksiću, predsedniku “Alco grupe”.

U akciji “Najbolje iz Srbije 2016“ takmičilo se više od 140 kompanija, koje su nominovale 196 brendova.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, poručio je na svečanosti da su kompanije nosioci priznanja „Nabolje iz Srbije” jezgro nove srpske poslovne elite.

- Vi ste uprkos finansijskoj krizi i velikim poteškoćama uspeli da svojim znanjem i veštinama, kao i kreativnim idejama te probleme rešite i napravite značajan rezultat, koji nije samo uspeh kompanija već i uspeh srpske privrede - naglasio je Ljajić.

„Alfa Plam“ je dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“ već treću godinu za redom, objavila je marketing služba vranjske kompanije.

- Ova prestižna nagrada veoma je značajna za kompaniju, jer predstavlja priznanje uspešnosti poslovanja kompanije zasnovano na realnim finansijskim pokazateljima i mišljenju građana Srbije.
 
Takođe, ova nagrada doprinosi uspešnijem nastupu kompanije na domaćem i inostranim tržištima kao simbol kvaliteta, poverenja potrošača i poslovnih partnera
– stoji u saopštenju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: