NAJEZDA ZMIJA NA VRANJE: Jedna u autu, druga u kući

Lokalne vesti - Sreda 03.05.2017 - 12:45

U ulici Sretena Stevanovića, u donjem delu Vranja, vlasnik vozila „Folksvagen Bora“ primetio je pod haubom svog automobila zmiju, koja nije mogla da bude izvučena na licu mesta.

Sa ranijih Sa ranijih

Najnoviji događaj upriličen je samo dan nakon što je u autobusu „Niš ekspresa“ pronađen smuk, koji je izazvao paniku na vranjskoj autobuskoj stanici.

Vlasnik „Folksvagen Bore“ je, primetivši zmiju, odmah alarmirao Komunalnu policiju, a ubrzo je na lice mesta stigao i Vladica Stanković iz hanskog udruženja „Poskok“.

- Kako ni nakon sat vremena nismo uspeli da zmiju izvučemo, vozilo je odveženo u auto servis, kako bi se na kanalu lakše dospelo do gmizavca.

Koliko smo uspeli da primetimo zmija je bila zavučena u nepristupačnom delu, na gredi automobila, a najverovatnije se radi o otrovnici.

Međutim, vlasnik vozila nije dozvolio da se rasture delovi auta, pa smo sada u pat poziciji
– kaže načelnik Komunalne policije Ivica Tašković.

U međuvremenu, Komunalna policija je dobila još jednu dojavu iz privatne kuće u ulice Zmaj Jove, pa je jedna ekipa krenula i tamo na lice mesta.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: