NAMEŠTANJE UTAKMICA: Antić sumnja na KLADIONIČARSKU MAFIJU!

Lokalne vesti - Četvrtak 07.04.2016 - 13:28

Gradonačelnik Vranja i predsednik Skupštine FK Dinamo Zoran Antić je izjavio da “neki pojedinci” pokušavaju da unište ovaj klub i da se sumnja da je u prljave igre prste umešala “kladioničarska mafija”.

Fudbal je negde drugde FOTO subotica.com Fudbal je negde drugde FOTO subotica.com

Iako nije eksplicitno to potvrdio, Antić je rekao da su neki pojedinci poželeli da unište klub i utiču na rezultate, očigledno aludirajući na rezultat meča Dinama i Inđije, koji su Vranjanci kod kuće izgubili sa 5:0, posle čega je smenjen i trener ekipe.

- Neki pojedinci, naši sugrađani, pokušali su da iskoriste Dinamo zarad ličnih dobiti. Loši ljudi su pokušali da naprave štetu klubu.

Još uvek nemamo dokaze, ali pretpostavljamo da je u pitanju kladioničarska mafija jer se nekim igračima pretilo, dobijali su čudne pozive, vršen je pritisak na igrače
– rekao je Antić.

On je naveo da pritisak traje još od utakmice sa Loznicom i da je rukovodstvo Dinama prinuđeno da se obrati nadležnim organima kako bi sprečili dalje pretnje.

- Svako ko ima veze sa eventualnim nameštanjem utakmice, biće izbačen iz kluba i to nećemo tolerisati - naglasio je Antić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: