Navijači RADNIKA se prihvatili LOPATE

Lokalne vesti - Subota 03.03.2018 - 00:27

Vranje – U okviru priprema za predstojeći meč Radnika iz Surdulice sa šabačkom Mačvom, grupa najvatrenijih navijača Surduličana je uzela učešće u čišćenju terena od snežnog pokrivača.

Komunalci i navijači zajedno u akciji FOTO: FK Radnik Komunalci i navijači zajedno u akciji FOTO: FK Radnik

Željni fudbala, Surduličani su još jednom pokazali da su uz svoj klub, uloživši velike napore da u dva navrata očiste sneg sa terena kako bi njihovi ljubimci odigrali duel sa ekipom Mačve u optimalnim uslovima.

Naime, u četvrtak se u akciju čišćenja Gradskog stadiona u Surdulici uključio veliki broj simpatizera i ljubitelja Radnika, ali i zaposlenih u lokalnom komunalnom preduzeću.

Kasno popodne, kako to već često biva u varoši podno vlasinske visoravni, nastupile su nove snežne padavine i niska temperatura.

- Ni to nije sprečilo prijatelje surduličkog superligaša da se ponovo i to u još većem broju okupe i u petak i u potpunosti uklone sneg sa travnate površine.

Klub se javno zahvaljuje svim učesnicima akcije, mladim prijateljima kluba, kao i zaposlenima u JKP “Vodovod” iz Surdulice, na nesebičnom doprinosu i pomoći
– saopštila je uprava kluba.

Ukoliko nove vremenske neprilike ne poremete plan organizacije, utakmica Radnik - Mačva odigraće se u zakazanom terminu, u subotu u 15 časova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: