NE POMAŽE NI OLIMPIJADA: Vranje i dalje bez zatvorenog bazena

Lokalne vesti - Četvrtak 19.02.2015 - 10:44

Iako je Vranje jedan od retkih gradova u Srbiji koji nemaju zatvoren bazen, interesovanje za ovaj obejkt nije veliko, sudeći bar prema FB grupi „50.000 lajkova za zatvoreni bazen“, koja do sada ima samo oko 1.542 sviđanja.

Samo još i Vranje da ga dobije - zatvoren bazen Samo još i Vranje da ga dobije - zatvoren bazen

Projekat  za izgradnju zatvorenog bazena u Vranju postoji odavno, ali para za njega nema, i prema tvrdnjama nadležnih, neće ih ni biti uskoro.

Po rečima Darka Filipovića, većnika za za sport i omladinu, troškovi takvog objekkta bili bi realno veći od moguće koristi.

- Za jedan takav obejkt neophodno je čak oko pola miliona evra, pa naviše.

Mi imamo prirodne resurse koji će nam olakšati da on bude rentabilan.

Najpovoljnija lokacija, što se tiče prirodnih resursa, je svakako Vranjska Banja. Topla voda bi se iskoristila za bazen, što bi nam dosta uštedelo na energentima - kaže Filipović.

On dodaje da finansijskim planom budžeta grada za 2015. godinu nije predviđena izgradnja bazena, iako Vranje čeka školska Olimpijada, za koju treba pripremiti mnoge od postojećih sportskih objekata, i eventualno izgradi nove.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: