NEMA MOSTA: Đaci preko bujice do škole (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 01.12.2017 - 10:18

Đaci iz mahale Berivojštica u Golemom Selu u Poljanici kod Vranja, imaju velike probleme da stignu do škole u Vlasu svaki put kada padne kiša.

Devojčica uz pomoć odraslih prelazi preko grede na putu do škole. Foto: FB Devojčica uz pomoć odraslih prelazi preko grede na putu do škole. Foto: FB

Preko jednog od potoka u tom delu sela nema mosta, pa deca moraju uz pomoć roditelja da prelaze preko improvizovanog drvenog mosta i greda.

Meštani kažu da nikako ne smeju decu samu da puste da idu tuda, a plus što svaki put kada ih prenose do drvenog prelaza skroz budu mokri, jer moraju da gaze po vodi i kad je temperatura u minusu.

Oni kažu da su se više puta obraćali gradskim vlastima u proteklom periodu, kao i da je na poslednjem sastanku lokalna samouprava obećala da će naći načina da reši ovaj problem.

Slavoljub Stojmenović, pomoćnik gradonačelnika Vranja za oblast infrastrukture, nije bio dostupan za izjave u vezi ovog problema u Golemom Selu.

Preko ovog improvizovanog mosta, s rizikom da  padnu u bujicu prolazi šestoro dece.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: