"Neverne bebe" u Hanu

Lokalne vesti - Utorak 01.05.2012 - 12:04

Beogradska grupa u Hanu napravila humanitarni koncert za pamćenje

Sa koncerta Sa koncerta

 Humanitarni koncert "Nevernih beba" za mladu Hančanku Anu Ilić, koja boluje od retke i neizlečive Fridrihove ataksija, održan je u ponedeljak u Domu mladih u Vladičinom Hanu. 

 
Cena karte bila je 200 dinara, a sav prihod od kupljenih karata otišao je za pomoć šesnaestogodišnjoj Ani. Koncertu je prisustvovao veliki broj ljudi, a računa se da je prodato oko 600 karata.
 
Kako bi pomogli maloj Ani, SO Vladičin Han i NVO "Reload" organizovali su koncert "Nevernih beba", kojim su pomogli u prikupljanju novca za Anino lečenje. 
 
- "Neverne bebe" su se odmah odazvale našem pozivu. Koncert je trebao da se održi još pre deset dana, ali je grupa odložila svoj dolazak da bi i Ana mogla da prisustvuje koncertu, jer je bila u banji. Želeli su da se lično upoznaju i druže sa Anom - kaže jedan od organizazora Dragan Antić.
 
- Doći ćemo i za 10 godina, a ti ćeš Ana biti tu, sa nama – poručuju "Neverne bebe".
 
Svi ljudi dobre volje mogu pomoći Ani u borbi sa teškom bolešću, uplatom na račun  
 
160-254-90
 
Poziv na broj: 54-102-0001127.0
 
Ilić Goran, Ratka Pavlovića 6/11, telefoni 062-215-253 i 017-473-277
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: