Nova afera u bujanovačkoj policiji!

Lokalne vesti - Nedelja 13.07.2014 - 10:55

Sindikat ujedinjene policije (SUP) iz Vranja obelodanio je još jedan slučaj o vezama Jonuza Musliua, predsednika SO Bujanovac sa tamošnjom policijom.

Službena beleška koja sve objašnjava Službena beleška koja sve objašnjava

Tekst je redakciji OK Radija poslat kao reakcija na naše pisanje o bekstvu sina Jonuza Musliua iz policijske stanice u Bujanovcu.

SUP je u svom dopisu poslao fotografiju službene beleške policijskog službenika PU Vranje, u kojoj se tvrdi da je dotičnom policajcu  predsednik SO Bujanovac Jonuz Musliu preneo da se dogovorio sa načelnikom PS Bujanovac, Draganom Veličkovićem, da  se svi njegovi gosti na svadbi koji dolaze sa područja Kosova propuštaju bez utvrđivanja indetiteta i sa prioritetom (bez čekanja na administrativnom prelazu Končulj).

Iz službene beleške jasno se vidi da je ovaj dogovor potvrđen od strane komandira PS Bujanovca, te da policajcu nije preostalo ništa drugo nego da po njemu postupi, dakle da praktično otvori granicu za slobodan prelaz sa Kosova.

Ipak, o tome je na kraju napravio službenu beležku, a SUP tvrdi da je posle nje „trpeo razna disciplinovanja i na kraju je premešten na drugo radno mesto“.

- Skrećemo pažnju da smo našim dopisima ukazivali na propuste u radu načelnika PS Bujanovac, zahtevali da se zbog pokretanja krivičnih prijava pokrenu disciplinski postupci iz razloga što ga krivično delo čini nedostojnim za vršenje službe i šteti ugledu službe.

Svi naši zahtevi nemo su odbijani od strane načelnika PU Vranje Slađana Velinovića koji  je svojim nečinjenjem omogućio Veličkoviću da nastavi sa takvim ponašanjem - piše u saopštenju za javnost Sindikata ujedinjene policije koje je potpisao predsedavajući Saveta   Zoran Petrović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: