NOVA SLUŽBA u Osnovnom sudu

Lokalne vesti - Sreda 31.01.2018 - 13:28

U Osnovnom sudu u Vranju je otpošela sa radom Info služba za podršku alternativnom rešavanje sporova, takozvane medijacije, saopštila je ova institucija.

Info služba se nalazi u kancelariji broj 15 FOTO: OK Radio Info služba se nalazi u kancelariji broj 15 FOTO: OK Radio

- Info služba je organizovana u cilju obaveštavanja građana o mogućnosti vansudskog rešavanja spornog odnosa posredovanjem u rešavanju sporova – medijacijom i u cilju unapređenja iste – stoji u saopštenju Osnovnog suda u Vranju.

Medijacija je proces pregovaranja i posredovanja između dve strane koje dobrovoljno nastoje da svoj sporni odnos reše putem pregovaranja, odnosno, posrednika – medijatora i tako postignu sporazum.

Info služba se nalazi u kancelariji broj 15 i radom službe koordiniraju sudije Osnovnog suda u Vranju Nataša Stanojković i Maja Stanković.

Sve tražene informacije i stručni pomoć povodom postupka posredovanja, građanima će pružati sudski pomoćnici, svakim radnim danom u periodu od 9,30 do 15 časova, u zgradi suda.

Informacije se takođe mogu dobiti putem telefona 017 422 324 ili na e-mail adresu uprava@vr.os.sud.rs.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: