Nova teška nesreća na motoru

Lokalne vesti - Petak 02.09.2016 - 10:06

U saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak uveče dogodila nešto posle 20 časova na lokalnom putu Vranje - Zlatokop - Ćukovac, teško je povređen jedan motociklista, dok je njegov saputnik prošao sa lakšim povredama.

Sve češće nesreće na motoru. Foto: ThinkstockPhotos Sve češće nesreće na motoru. Foto: ThinkstockPhotos

Prema informacijama iz PU Vranje, na delu puta za Ćukovac došlo je do udara motocikla „Jamaha 125“, vranjskih registarskih oznaka, u vozilo „Ford fiesta“, takođe sa vranjskim tablicama.

Vozač motocikla, star 20 godina sa prebivalištem u okolini Vranja, zadobio je teške telesne povrede, dok je dve godine stariji  mladić koji je bio sa njim na motoru prošao sa lakšim povredama.

Prema rečima policije protiv vozača motocikla biće podneta krivična prijava zbog postovanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Ovog leta učestale su saobraćajne nesreće u kojima učestvuju motociklisti, a samo dan ranije na istom putu takođe je teže povređen  još  jedan vozač motora.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: