NOVI INCIDENT U ŠESTOJ ŠKOLI: Baba ošamarila učenika!

Lokalne vesti - Sreda 26.10.2016 - 12:13

U O.Š. „Branko Radičević“ u Vranju dogodio se incident u utorak popodne kada je baka jedne od učenica četvrtog razreda ošamarila njenog druga iz odeljenja.

Učestali incidenti: O.Š. Učestali incidenti: O.Š.

Ovo je za manje od nedelju dana još jedan incident u kome  roditelji ili neko iz porodice, verbalno prete ili nasrću fizički na drugu decu u ovoj školi.

Van školskog dvorišta nešto pre 17 časova baka devojčice N.Đ.  sačekala je dečaka L.M. i udarila mu šamar, tvrdi Igor, dečakov otac.

- Deca su se vraćala iz škole i negde kod prodavnice „Stanković“, van školskog dvorišta,  baka devojčice N.Đ. je sačekala mog sina i lupila mu takav šamar da nije znao kako se zove.

Ona je mislila da se moj sin posvađao sa  njenom unukom.  Mi smo bili u policiji, i još uvek mi nisu ništa rekli o detaljima.

Otišli smo kod lekara, ostalo je da dete još razgovara sa psihologom.


Devojčica se nije izgleda žalila baki, nego je neko od dece rekao da ju je moj sin dirao, baka je izašla iz prodavnice i udarila mog sina - kaže Igor.

On dodaje da njegov sin nije želeo da kaže roditeljima o onome šta se po povratku iz škole dogodilo, već da su oni to saznali od drugih roditelja kojima su deca, koja su bila prisutna kod prodavnice, ispričala šta se desilo.

- Baka je zapretila mom sinu „Budeš li rekao kući, još gore ćeš proći“, to nam je sin rekao kad smo došli ispred policije. Baka i njena unuka su iz Bunuševca, to je ono što znam - kaže Igor.

Direktor O.Š. „Branko Rdaičević“ Dragan Antić, nije bio u mogućnosti da u sredu pre podne govori o najnovijem incidentu u svojoj školi.

- Nisam u mogućnosti da razgovaram, u poseti mi je inspekcija - izričit je bio Antić.

Inače,  Antić je učitelj odeljenju u koje zajedno idu dečak i devojčica, zbog koje je baka digla ruku na dečaka.

Iz PU Vranje je potvrđeno da  je slučaj prijavljen policiji.
 
Prema navodima policije, incident se desio u ulici „Blagoja Parovića“, kada je starija osoba udarila dete od 10 godina, a rad na slučaju je u toku.

Inače, ovo je drugi incident u ovoj školi za pet dana.

Prošlog petka u drugoj smeni učeniku osmog razreda pretio je otac dečaka koji je sa njim u odeljenju.

Direktor Antić je od ponedeljka preuzeo dužnost direktora u ovoj školi, i tada je najavio da će slučaj biti rasvetljen i preduzete odgovarajuće mere,  uzimajući u obzir interese đaka.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: