NOVOGODIŠNJI KOKTEL gradske vlasti

Lokalne vesti - Petak 15.01.2016 - 10:06

U restoranu “A2” u Vranju gradska vlast održala je sada već tradicionalni novogodišnji koktel za nosioce javnih funkcija i važna lica vranjske društvene scene.

Deo prisutnih na koktelu FOTO FB udruzenja ratnika i potomaka Deo prisutnih na koktelu FOTO FB udruzenja ratnika i potomaka

U prepunoj sali restorana na jednom mestu našli su se predstavnici Vojske, policije, javnih ustanova, pojedinih slobodnih profesija, a goste su najpre zabavljali Ivana Tasić i Branimir Stošić Kace, a potom i gost večeri, Nenad  Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija.

Prisutne, njih reklo bi se više stotina, pozdravio je najpre gradonačelnik Zoran Antić, a potom i predsednik Skupštine Slobodan Stamenković.

Na skupu je bilo primetno odsustvo pojedinih stranaka vladajuće koalicije, nekih medija i svih predstavnika SNS-a na javnim funkcijama.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: