NU I MIGRANTI: Uspešno završen kurs za stolare

Lokalne vesti - Nedelja 04.02.2018 - 08:36

U okviru humanitarne pomoći koju NVO CARE International pruža migrantima i izbeglicama u Srbiji, u saradnji sa Narodnim univerzitetom Vranje i Udruženjem građana NEXUS, oktobra prošle godine je pokrenut tromesečni kurs za stolara u prihvatnom centru za migrante u Preševu.

 Migranti na obuci. Foto: NU Migranti na obuci. Foto: NU

Iz CARE International - a kažu da je na zadovoljstvo svih strana, saradnja bila veoma uspešna, te je kurs sa uspehom završen, a polaznici su stekli osnovna znanja iz oblasti obrade drveta i dobili sertifikate Narodnog univerziteta Vranje.

- Zaposleni u Narodnom univerzitetu su svojim zalaganjm i profesionalnim odnosom uspeli da prilagode obuku posebnim okolnostima za rad uprihvatnom centru za migrante u Preševu i uspešno je realizuju.

Nastavno osoblje Narodnoguniverziteta je svojin izvanrednim angažovanjem i dodatnim naporimaučinilo kurs kvalitetnim, a polaznicima ulilo sigurnost i volju za daljim usavršavanjem i sticanjem novih znanja i veština
- navode iz CARE Internationala - a.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: