NURDOR u sredu u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 14.02.2017 - 11:38

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR će i ove godine obeležiti 15. februar, Svetski dan dece obolele od raka, u 38 gradova u Srbiji, među kojima je i Vranje.

Sa jedne od akcija NURDOR-a u Vranju FOTO OK Radio Sa jedne od akcija NURDOR-a u Vranju FOTO OK Radio

Akcija će u Vranju biti izvedena na platou izmedju Robne kuće i OTP banke.

NURDOR obeležava ovaj dan na trgovima širom Srbije puštanjem balona kao znak podrške deci koja se trenutno leče i znak sećanja na onu decu koja su izgubila tu bitku.
 
- Kao i sve akcije i ova će biti humanitarnog karaktera, tako da na našim štandovima možete kupiti liciderska srca, helijumske balone i Nurdorove kapice.

Sav novac koji se sakupi tog dana je namenjen izgradnji novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu gde se leče deca sa juga Srbije
– poručuju iz NURDOR-a.

Uz prigodne programe i u prisustvu prijatelja, roditelja, volontera i javnih ličnosti, NURDOR će obeležiti ovaj značajan datum i predstaviti novu akciju u sklopu kampanje „I ja se borim! – Stare stvari za novu nadu”.

Sredstva koja će se prikupiti tokom ove akcije biće namenjena drugoj fazi izgradnje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

U humanitarnu akciju za decu obolelu od raka, uključilo se i nekoliko vranjskih kafića: “Shamrok pub”, “Café Café”, “Alessandro”, “Highbury”, “Nana”, “Moje mesto”, “Coffe time”, “Enigma”, “Padre” i “Voulez vous”.

U sredu, u periodu od 12 do 14 časova u ovim objektima možete popiti kafu i platiti je slanjem SMS-a na 1150 i na taj način donirati novac za obolelu decu.

Humanitarnu akciju za Svetski Dan dece obolele od raka u Vranju podržaće i hor Muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Vranja.

Sve informacije o humanitarnoj akciji “Stare stvari za novu nadu” biće dostupne na zvaničnoj internet stranici udruženja www.nurdor.org.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: