Odbornici položili ZAKLETVU

Lokalne vesti - Sreda 15.06.2016 - 11:39

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Vranja verifikovani su mandati prisutnih odbornika u novom sazivu.

Tričković (drugi sleva) jedini kandidat za predsednika Skupštine; Foto: D. Ristić Tričković (drugi sleva) jedini kandidat za predsednika Skupštine; Foto: D. Ristić

Od 59 prisutnih odbornika na sednici, većinom glasova u 10.35 časova verifikovani su odbornički mandati u lokalnom parlamentu.

Tročlana komisija, koju su činili Miroslav Nešić (SNS), Branimir Stojančić (SPS) i Miloš Simić (JS) ustanovila je da su svi odbornici dobili verifikacione listiće i da punovažno mogu da odlučuju.

Nakon toga su novi odbornici položili zakletvu.

Polaganjem zakletve, prestao je da važi mandat dosadašnjem predsedniku Skupštine Slobodanu Stamenkoviću (DS), te se pristupilo izboru novog predsednika Skupštine.

Jedini kandidat za mesto novog predsednika Skupštine je Dejan Tričković (SNS).

Predlog da Tričković zauzme ovu funkciju obrazložio je, u ime nove većine, očigledno novi šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada, Goran Nikolić.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: