Odlikovan general SIMOVIĆ

Lokalne vesti - Petak 22.04.2016 - 17:11

Ukazom Predsednika Tomislava Nikolića u okviru obeležavanja Dana Vojske Srbije, odlikovano 108 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, među kojima je i komandant kopnene vojske general potpukovnik Milosav Simović.

Simović prima orden FOTO Tanjug Simović prima orden FOTO Tanjug

Simović je ovoga puta dobio Orden Belog orla sa mačevima trećeg stepena za hrabrost.

- Nosite ih časno, na ponos svojih jedinica, kolega i porodica. Kao izaslanik predsednika, svim pripadnicima MO i VS odajem priznanje na dostojanstvenom i časnom obavljanju dužnosti.

Pokazali ste da Srbija ima vojsku na koju uvek može da računa i kojom bi se ponosila svaka zemlja u svetu. Uveren sam da će tako biti i ubuduće
- rekao je Simić.

- Dobijanje ordena za mene predstavlja veliku čast i sećanje na pradedu Profila, Solunca, na sve naše pradede i dede koji su se borili u svim ratovima za otadžbinu Srbiju i slobodu u kojoj danas živimo.

Dobijanje ordena predstavlja i dalji podsticaj za mene i moje kolege da zajedno radimo na jačanju naše Vojske i obezbeđenju mira u našoj zemlji i regionu
- rekao je prilikom prijema ordena general Simović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: