Oduzeta IMOVINA porodici DENZIJA Stanojevića

Lokalne vesti - Sreda 21.09.2016 - 11:29

Viši sud u Vranju je, na zahtev Višeg javnog tužilašta, posle privremenog oduzimanja imovine optuženog Dejana Stanojevića Denzija, privremeno oduzelo i imovinu članovima njegove porodice.

Sud najpre oduzeo imovinu Stanojeviću, a onda i njegovoj porodici FOTO S. Stojković/OK Radio Sud najpre oduzeo imovinu Stanojeviću, a onda i njegovoj porodici FOTO S. Stojković/OK Radio

Prema navodima koje je OK Radiju dostavila Miroslava Ristić, portparol Suda, na naš zahtev, Viši sud je pored Stanojevića zadržao i imovinu „trećih lica“ - Dubravke Stanojević, supruge okrivljenog Dejana,  njegove majke Smilje i njegovog oca Milana Stanojevića.

Od Smilje Stanojević privremeno je oduzet devizni novac sa računa u banci, a kod Milana Stanojevića pored deviza iz banke još i tri lokala u Brankovoj.

Kako OK radio nezvanično saznaje, radi se o sumama od više desetina hiljada evra.

- Određeno je da mera privremeno oduzeta imovina traje do donošenja rešenja po zahtevu za trajno oduzimanje imovine, dok je upravljanje privremeno oduzetom imovinom povereno Direkciji za upravljanje oduzetom imovinom u Beogradu - piše u odgovoru Višeg suda OK Radiju.

Iz Suda kažu da je protiv ovog rešenja izjavljen prigovor, te je vanpretresno veće Višeg suda u Vranju odbilo prigovor kao neosnovan.

- Protiv ovog rešenja branilac okrivljenog i punomoćnik trećih lica su izjavili žalbe protiv rešenja Višeg suda u Vranju Kv.br. 4/16 od 27. maja 2016. godine.

Rešenjem Apelacionog suda u Nišu Kž.POI.br. 1/16 od 30. avgusta  2016. godine odbijene su žalbe kao neosnovane - piše u odgovoru u Višeg suda.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: