OK RADIO deo najveće radijske mreže u Srbiji

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.09.2015 - 00:16

Vranje - Ove jeseni sa radom počinje Naxi Nacional, najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju će slušaoci u preko 30 gradova uživati u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj muzici.

OK Radio dalje jaća umrežavanjem OK Radio dalje jaća umrežavanjem

Preko 5.000.000 slušalaca svakog dana biće informisano na profesionalan način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima.

OK Naxi radio će vam ubuduće, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pružiti mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema.

Slušaoci OK Naxi radija imaće priliku da prvi čuju muzičke novitete iz regiona, uz ekskluzivne intervju sa pevačima koje vole sve generacije.

OK Naxi vesti biće okosnica informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje.

Nacionalne vesti će se emitovati na svaki pun sat, a lokalne na pola sata. Uz njih, naši slušaoci će na najbolji način biti informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta.

Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana biće rezervisan za „Mojih 50“. Gostujući u „Mojih 50“, uz priču o omiljenim pesmama domaće muzike, poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

„Veče sa Dejanom Avramovićem“ učiniće da svako veče bude za pamćenje. Dejan Avramović govori jezikom „ljubavi i romantike“ koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje. Ova emisija emituje se svakog dana od 21 čas do ponoći.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, OK Naxi radio i  najveća radijska mreža Naxi Nacional, učiniće da celu Srbiju preplavi talas pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom „Opusti se i uživaj“!
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: