OK RADIO: Ne sređujte novinare, SREDITE GRAD!

Lokalne vesti - Četvrtak 26.11.2015 - 15:22

Prilikom redovnog radnog zadatka u glavnoj ulici u Vranju verbalno je napadnuta novinarka OK Radija Slađana Tasić.

Neobezbešeni radnici: Samo novinari smetaju FOTO S. Tasić Neobezbešeni radnici: Samo novinari smetaju FOTO S. Tasić

Ničim izvan, jedan od šefova neobezbeđenog i po raznim drugim osnovama nelegalnog gradilišta, iznerviran verovatno time što je novinarka fotografisala zaista strašno stanje na gradilištu, jedan od šefova prostora, verovato radnik „Vodovoda“, ispalio je prema novinarki OK Radija, službenom licu, salvu dranja i pretnji.

Osnovni problem bio je zašto se fotografiše kaljuga u centru, i to bez dozvole, na prostoru gde nigde i ničim nije obeleženo da je fotografisanje zabranjeno.

Dotični je od novinarke tražio da se pismeno obrati „nadležnima“ i dobija dozvolu da slika.

Sve se  dešavalo pred stotinu  mučenika koji su morali da prolaze oranje, jer drugog, zaobilaznog puta, jedva i da ima.
OK Radio izražava veliku ogorčenost ovakvim bahatim postupkom nižih službenika, koji sebi daju za pravo da štite državu kao da je njihova, pri tome dozvoljavajući da gradilište bude neograđeno, radnici rade bez šlemova i druge zaštitne opreme i slično.

Još jednom se u ovom gradu novinari iščitavaju kao najveće zlo. Da nije nas, sve bi bilo u redu, mnogi ne bi ni znali kako se ovde radi, i ko sve ima smelosti da od Vranja napravi neplodnu i neobrađenu njivu.

Posle svega, i novinarka Tasić i OK Radio imaju samo jednu, jasnu poruku - sređujte grad, a ne novinare. Radite svoj posao, a ne brinite o tuđem.
 
Drali se ili ne, vređali ili pretili, mi ćemo raditi svoj posao. Ostaje nada da će i vi, konančno, da počnete da se bavite svojim.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: