OLIMPIJADA: Peva i ŽELJKO VASIĆ

Lokalne vesti - Nedelja 08.05.2016 - 13:28

Na Trgu Staniše Stošića u Vranju u utorak 10. maja biće otvorene treće Sportske igre mladih Srbije.

Željko Vasić, selfi FB strana Ž. Vasića Željko Vasić, selfi FB strana Ž. Vasića

Na svečanom otvaranju govoriće šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport, ministar u ostavci Vanja Udovičić, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković i predsednik Organizacionog odbora Sportskih igara mladih Zdravko Marić i gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Kako su najavili organizatori, poklon Sportskih igara mladih Vranju biće koncert Željka Vasića, koji će nastupiti na Trgu Staniše Stošića 14. maja od pola osam uveče.

Inače, u umetničkom delu programa otvaranja Školske Olimpijade, kako se popularno Igre zovu, nastupiće članovi lokalnog pozorišta i GKUD “Sevdah”, učenici Gimnazije i Muzičke škole, te mališani iz vrtića “Naše dete” i orkestar Nenada Mladenovića.

Za  ovu priliku “komandni centar” Igara biće smešten na Pržaru, dok će više hiljada učesnika, koji će u Vranje dolaziti u etapama, biti smešteno u objektima Vojske Srbije.

Sportske igre mladih su najveća regionalna sportska manifestacija za decu i omladinu, koja traje već 20 godina.

Sportske igre mladih biće ove godine organizovane u više od 25 gradova Srbije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: