ONI su NAJBOLJE što Vranje ima!

Lokalne vesti - Četvrtak 29.06.2017 - 10:12

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković uručio je nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola, kojih je ove godine ukupno 20.

I slika za uspomenu: sa dodele nagrada FOTO vranje.org.rs I slika za uspomenu: sa dodele nagrada FOTO vranje.org.rs

Milenković je kazao da biti prvi u svojoj generaciji dokazuje da ste marljivo radili, odricali se i stekli znanje, poručivši da je znanje moć i trajna vrednost.

 - Čestitam vam i želim da nastavite da postižete još bolje rezultate - istakao je Milenković.

Tablet i po dve knjige, od koje je jednu obezbedio grad Vranje, a drugu darivao profesor Pene Nikolić, dobili su Janja Velinov iz O.Š. “Vuk Karadžić”, Aleksandra Mihajlović iz O.Š. “Dositej Obradović”, Dimitrije Stoilković iz O.Š. “Jovan Jovanović Zmaj”, Nastasija Mihajlović iz O.Š. “Radoje Domanović” i Marko Stojadinović iz O.Š. “Branko Radičević”.

Nagrade su pripale i Anđeli Ristić iz O.Š. “Svetozar Marković”, Kristini Anđelković iz O.Š. “Bora Stanković” u Tibuždu, Kseniji Stajković iz O.Š. “20. Oktobar” u Vlasu, Bratislavu Cvetkoviću iz O.Š. “1.maj” u Vrtogošu, Emiliji Jovanović iz O.Š. “Kralj Petar Prvi Oslobodilac” u Korbevcu,  kao i Veljku Mitiću iz O.Š. “Branislav Nušić” u Rataju.

Đaci generacije su i  Đorđe Stanković iz O.Š. “Predrag Devedžić” u Vranjskoj Banji, Sanja Ristić iz ŠOSO “Vule Antić” , Tamara Nedeljković iz Gimnazije “Bora Stanković”, Anđela Stoiljković iz Ekonomsko-trgovinske škole, Anđela Veličković iz Hemijsko - tehnološke škole, Đorđe Zlatković iz Medicinske škole, Anđela Mladenović iz Poljoprivredno - veterinarske škole, Miloš Marković iz ŠOSO “Vule Antić” i Miloš Mladenović iz Tehničke škole.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: