OSAM MILIONA za održavanje puteva BEOGRAĐANIMA

Lokalne vesti - Sreda 07.06.2017 - 07:24

Posao održavanja saobraćajnica u letnjem periodu na teritoriji grada poveren je preduzećima „IG sistem“ iz Vranja i „Izoteks“ iz Beograda kao zajedničkim ponuđačima.

Osam miliona za novi asfalt FOTO OK Radio Osam miliona za novi asfalt FOTO OK Radio

Ova dva preduzeća prošla su na tenderu i dobila posao vredan 8,3 miliona dinara, odlučila je komisija u čijem su sastavu bili Maja Jović, diplomirani pravnik, Saša Cvetković, diplomirani građevinski inženjer i Nenad Stamenov, diplomirani ekonomista.

Pomenute putarske firme dale su najnižu ponudu, što je i bio kriterijum za dodeljivanje posla baš njima.
 
Početna procenjena vrednost održavanja saobraćajnica u letnjem periodu iznosila je 12,5 milona dinara, dok su „IG sistem“ i  „Izoteks“ dali ponudu od 8,36 miliona dinara.

Na javni poziv za dobijanje ovog posla javila su se još tri preduzeća „Saba Belča“ iz Preševa, „Trace“ iz Vranja i „5D“ iz Panevlja kod Vranja.

 „IG sistem“ i  „Izoteks“ dali su u ponudi garantni rok od dve godine za radove koje budu izvodili na sanaciji i održavanju ulica i puteva na teritoriji Vranja u letnjem periodu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: