Osma krsna slava Jedinstvene Srbije u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 15.02.2018 - 09:50

Povodom stranačke slave, Sretenja, Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju (JS) održao je konferenciju za novinare.

Sedam godina u gradskoj vlasti FOTO: D. Ristić/OK Radio Sedam godina u gradskoj vlasti FOTO: D. Ristić/OK Radio

Konferencija je održana nakon što je u crkve Svete Trojice presečen slavski kolač.

Zamenik predsednika GrO JS u Vranju Goran Stojković je iskoristio priliku da svim građanima Vranja čestita krsnu slavu i podsetio da je ovo osma godina kako vranjski odbor stranke proslavlja slavu.

- Od osam godina koliko postoji naš Gradski odbor, JS je u Vranju u vlasti sedam godina, što znači da nam građani veruju i veruju u naš program.

Nastojaćemo da naš program sprovedemo u još većoj meri učestvujući u vlasti, a sa ciljem da naši grđani žive bolje – rekao je Stojković.

On se zahvalio svim članovima stranke i njenim simpatizerima, ali i koalicionim partnerima na korektnoj saradnji.

Stojković je podsetio i da je početkom godine formiran Opštinski odbor JS u Vranjskoj Banji, čime su zaokružene gradske strukture ove stranke.

On je napomenuo i da je GrO JS bio jedinstven prilikom kandidovanja Vesne Petrović na mesto direktorke Turističke organizacije Vranja, ističići da se radi o uglednoj i stručnoj osobi u koju stranka ima puno poverenje.

Stojković je pozvao sve članove i simpatizere na proslavu povodom stranačke slave u prostorijama kluba OKCE u 19 časova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: