Otvoren renovirani salon SIMPA

Lokalne vesti - Utorak 07.03.2017 - 07:49

U ponedeljak uveče je svečano otvoren renovirani salon nameštaja kompanije „Simpo“ u bloku Pošta - banka u centru Vranja.

U salonu najnoviji program U salonu najnoviji program

Svečanosti je prisustvovalo gotovo kompletno gradsko rukovodstvo na čelu sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem, narodni poslanik Slaviša Bulatović, većina članova Gradskog veća, visoki funkcioneri SNS-a u Vranju, kao i direktori javnih preduzeća.

U skladu sa svojom poslovnom politikom stalnog praćenja novih trendova, ne samo u proizvodnji, već i u plasmanu svojih proizvoda, „Simpo“ ove godine renovira svoje prodajne objekte kako bi ih približio kupcima, čulo se na svečanosti.

„Simpov“ salon je dobio kompletno novo ruho uz ulaganje od nepuna tri miliona dinara.

Svečanost je otvorio generalni direktor „Simpa“ Slađan Disić, koji je rekao da program finansijske konsolidacije kompanije u poslednje dve godine ima za rezultat poslovanje u ekonomski stabilnom i zdravom ambijentu.

- U takvom ambijentu smo ove godine započeli poslovnu politiku u održavanju i investicijama i ovo je prvi objekat u maloprodajnom sistemu „Simpa“ koji smo renovirali i prilagodili ga zahtevima tržišta i kupaca.

Do kraja godine renoviraćemo još pet maloprodajnih objekata u Srbiji i tri ili četiri objekta u zemljama u okruženju.

Naš cilj je bio da napravimo ambijent u kome će se naši kupci iz Vranja i Pčinjskog okruga, ali i turisti koji dolaze u Vranje, osećati kao u Beogradu, Beču, Parizu, Moskvi ili Njujorku
– rekao je Disić.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je na otvaranju rekao da je nesporno da je Vlada Srbije mnogo uložila u „Simpo“, ali mu je dosta pomoglo i novo rukovodstvo grada.

- Na samom startu smo odmah našli zajednički jezik, tako da su sada međusobna potraživanja anulirana.

To sve govori da jedna normalna komunikacija uspela da dovede do toga da „Simpo“ bude osnova i motor razvoja našeg grada
– rekao je gradonačelnik.

Nakon pozdravnih reči, zvanice su, uz prigodan koktel, obišle novootvoreni salon i izloženi program „Simpa“.

Renovirani salon na dva nivoa ima 1.375 kvadrata korisne površine i u njemu je zaposleno sedmoro ljudi, od čega je 1. marta troje dobilo ugovore na neodređeno vreme.

U novootvorenom objektu 80 odsto asortimana čine najnoviji „Simpovi“ modeli, a ostatak je prerađen i presvučen novim materijalima i dezenima.
 

    

    

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: