Otvoreni BALON SALA i BAZEN u Banji

Lokalne vesti - Petak 26.01.2018 - 12:49

Povodom 26. januara, dana Gradske opštine Vranjska Banja, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik gradske opštine Vranjska Banja Dragan Sentić zvanično su otvorili sportsku balon salu i zatvoren bazen u Vranjskoj Banji.

Milenković i Sentić presecaju vrpcu FOTO: vranje.org.rs Milenković i Sentić presecaju vrpcu FOTO: vranje.org.rs

Površina bazena je 100 kvadratnih metara, a temperatura vode iz ovdašnjih termalnih izvora iznosi od 25 do 30 stepeni.

Ukupna vrednost radova je oko 50 miliona dinara.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je istakao da je završetak ovog modernog sportskog kompleksa rezultat timskog rada rukovodstva Vranja i Vranjske Banje.
 
- Ovom velikom investicijom dopinosimo razvoju Banje, zdravstvenog i sportskog turizma.

Uz primenu energetske efikasnosti, iskoristili smo geotermalni potencijal kraljevske banje putem toplovoda, za koji je Vranje izdvojilo blizu pet miliona dinara.
 
Izgradnjom balon sale i bazena, kao kompletne celine, poslali smo jasan signal investitorima da ulažu u hotele i smeštajne kapacitete ovog mesta
- rekao je Milenković.

Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja rekao je na otvaranju da je ovo izuzetno značajan projekat, koji će Banji i okolini doneti mnogostruke koristi.
 
- Uspeli smo da obezbedimo toplifikaciju objekta, koristeći prirodne resurse najtoplijeg izvora u Evropi – rekao je Sentić iskoristivši priliku da pozove zainteresovane investitore da ulažu u Banju.

Svečanom otvaranju balon sale i bazena prisustvovali su Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede, Slaviša Bulatović, narodni poslanik, načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković, gradski većnici, direktori javnih preduzeća i građani.

Na svečanosti je nastupio KUD “Vrelac“ iz Vranjske Banje.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: