Pamtićemo NASTU, velikog čoveka i borca

Lokalne vesti - Sreda 07.02.2018 - 11:00

Povodom smrti Gorana Nastića Naste, dugogodišnjeg sportskog radnika, koji je ostavio neizbrisivi trag u fudbalu i sudijskoj organizaciji, održan je komemorativni skup.

Goran Nastić Nasta, dobar otac, radnik i prijatelj FOTO: vranje.org.rs Goran Nastić Nasta, dobar otac, radnik i prijatelj FOTO: vranje.org.rs

U ime porodice obratio se Strahinja Nastić, rekavši da je njegov otac, bio pre svega veliki čovek i  borac, i da će porodica Nastić zauvek biti ponosna na njega.
 
Na komemorativnom skupu govorio je Igor Mladenović, predsednik Sportskog saveza grada Vranja.

- Duga i teška bolest sa kojom se borio odnela je našeg Gorana ne u zaborav, već u večnost, gde odlaze ljudi koji su za života ostavili trag - naglasio je Mladenović.
 
O Nastićevoj dugogodišnjoj i uspešnoj karijeri govorio je u ime Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga Ivica Mladenović.

Od Gorana Nastića, prijatelja i saradnika, oprostio se i Dejan Ivanović, gradski većnik.

- Pamtićemo ga kao požrtvovanog i vrednog radnika, pamtićemo ga po osmehu i kad mu je bilo najteže, pamtićemo ga zauvek jer je bio dobar otac, radnik i prijatelj - istakao je Ivanović.

Goran Nastić biće sahranjen u sredu u 13 sati na Bunuševačkom groblju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: