PARKING SERVIS: Mi smo radili po zakonu

Lokalne vesti - Četvrtak 16.03.2017 - 16:05

“Parking servis” Vranje reagovao je na pisanje OK Radija saopštenjem u kojem se analizira slučaj naše čitateljke i objašnjavaju razlozi zbog čega joj je naplaćena kazna.

Fotografija sa lica mesta FOTO: Fotografija sa lica mesta FOTO: "Parking servis" Vranje

Naša čitateljka je u sredu u toku prepodneva uredno kupila dnevnu parking kartu, da bi je na povratku sa posla sačekala kazna.

“Parking servis” u svom saopštenju navodi da je korisnik, prilikom kupovine karte za parkiranje, dužan da na toj karti za parkiranje precrta mesec, dan i sat u kome je započeto parkiranje, što se i vidi na fotografiji koju smo objavili.

- Korisnik parkiranja dužan je da vidljivo istakne ovu kartu sa unutrašnje strane prednjeg vetrobranskog stakla.
 
U suprotnom, kontrolor naplate parkiranja, ukoliko prilikom uočavanja vozila na obeleženom parking mestu ne uoči parking kartu na prednjem vetrobranskom staklu, u obavezi je da izda posebnu parking kartu za neplaćeno parkiranje.

Proverom rada i uvidom u fotografije kontrolora koji je izdao posebnu parking kartu, utvrdili smo da na vozilu za koje je izdata posebna karta, nije bilo vidljivo istaknute parking karte sa unutrašnje strane prednjeg vetrobranskog stakla
– odgovaraju iz “Parking servisa”.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: