Partizanska zatvorena za saobraćaj

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.03.2015 - 13:32

Ulica Partizanska, jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u Vranju, zbog kompletne rekonstrukcije u narednih 15 dana biće zatvorena za saobraćaj, kažu nadležni u Direkciji za izgradnju grada.

Radovi  u Partizanskoj vredni su pet miliona dinara foto T. Stamenković Radovi u Partizanskoj vredni su pet miliona dinara foto T. Stamenković

Vrednost  radova na rekonstrukciji Partizanske, kako je predviđeno komunalnim programom, je pet miliona dinara.

Izvođač radova je preduzeće “Saba Belča” iz Preševa.

- U pitanju je rekonstrukcija ulice, iz komunalnog programa od prošle godine, radi se o zameni asfalta i ivičnjaka sa donje strane ulice.

Planirano je tamponiranje sa dva sloja asfalta. Po fazama ćemo raditi pa kad završimo prvi deo ulice onda će on biti i pušten u saobraćaj – kaže Goran Stojanović, zamenik direktora Direkcije.  

Prema njegovim rečima paralelno će se raditi i glavna ulica Stefana Prvovenčanog  i presvlačenje trotoara sa desne strane behaton pločama.

- U glavnoj ulici u toku je krpljenje rupa i pripreme se vrše za trotoare, a onda će se raditi ulica Hajduk Veljka u prvoj fazi.

Za drugu fazu planirana je rekonstrukcija ulica Devet Jugovića, Drvarske, Vase Smajevića i Bunuševačke ulice – kaže Stojanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: