PET MINUTA TIŠINE za stradalu koleginicu

Lokalne vesti - Sreda 13.01.2016 - 13:09

Zaposleni u Zdravstvenom centru Vranje u sredu u 13 sati obustavili su rad na pet minuta i tako odali poštu tragično nastradaloj koleginici Ljubinki Popović iz Šapca, saopštila je piar Centra Beba Kanački.

Dom zdravlja: solidarnost medicinara FOTO OK RADIO Dom zdravlja: solidarnost medicinara FOTO OK RADIO

Odavanje pošte medicinskoj sestri koja je u utorak ubijena na svom radnom mestu podržali su svi reprezentativni sindikati u oblasti zdravstva u Srbiji.

Ljubinku Popović je u utorak u Šapcu nožem usmrtio pacijent V.V, kada mu je saopštila da je doktorka kod koje je zakazao pregled  trenutno na pauzi.

Kako se nezvanično saznaje V. V. je psihijatrijski bolesnik koji je nekoliko godina ležao u zatvoru jer je u saobraćajnoj nesreći usmrtio dete.

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić najavio je da će do kraja nedelje biti formirana komisija koja će raditi na svim slučajevima prijave napada na zdravstvene radnike, uključujući i lekare i medicinske sestre.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: