Pet ustanova dobilo NOVE DIREKTORE

Lokalne vesti - Utorak 13.09.2016 - 22:28

Skupština Vranja je na sednici u utorak izabrala petoro novih v.d. direktora u javnim preduzećima i ustanovama.

Odbornici glasaju za izbor. Foto: Dejan Ristić/OK Radio Odbornici glasaju za izbor. Foto: Dejan Ristić/OK Radio

Za v.d. direktora JP ,,Skijališta Besna Kobila" imenovala Bobana Petkovića (JS), diplomiranog ekonomistu iz Vranja.

Petković je rođen 1974. godine u Vranju, gde je završio osnovnu i srednju školu, a potom i Ekonomski fakultet.

Radno iskustvo sticao je u “Jumku”, a potom u “Filip Morisu” i u “Pepsiju”, gde je radio u sektoru prodaje i marketinga.

U Kompaniji “Filip Moris” dobitnik je dve  najveće ABCD nagrade.



Za v.d. direktora Pozorišta “Bora Stanković”, Skupština je izabrala Nenada Jovića (SNS), diplomiranog ekonomistu iz Vranja.

Jović je rođen 1980. godine u Vranju. Osnovno i srednje obrazovanje stekao je u Vranju, a nakon toga diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Jović je radio u preduzeću “Nera” iz Vranjske Banje, u finansijskom sektoru, zatim u “Idei”, kao i u Kompaniji “Merkator  S” kao menadžer veleprodaje.

Poslednjih godinu dana radio je pri Poreskoj upravi kao inspektor kancelarijske kontrole pravnih lica.



Za v.d. direktora ŠAF - a izabran je Miroslav Đerić (SNS), diplomirani inženjer arhitekture. On je rođen 1976. godine u Vranju.

Đerić je diplomirao na Građevinsko - arhitetonskom fakultetu. Radio je u preduzeću “Arhitekt” iz Vranja, a u ŠAF- u je od 1987. godine. U periodu od od 2012 - 2013. godine, bio je direktor ŠAF - a.
 
Oženjen je i otac dve ćerke.



Za v.d. direktora Narodnog univerziteta Skupština je izabrala Gordanu Dimitrijević (JS), diplomiranog filologa za srpski jezik i književnost.
 
Dimitrijevićeva je rođena 1974. godine u Vranju, gde je završila osnovnu, srednju i nižu muzičku školu.

Diplomirala je na Filološkom fakultetu  u Nišu. Predavala je srpski jezik u Ekonomskoj školi, i u O.Š.”Vuk Stefanović Karadžić” i “Branko Radičević”.

Udata je i majka je dvojice dečaka.


 

Za v.d. direktora Regionalnog centra za talente imenovana je Danijela Stojmenović Trajković, profesora razredne nastave.
 
Ona je rođena 1976. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu, a potom i Učiteljski fakultet.

U O.Š.”Bora Stanković” u Klenikama predavala je matematiku i informatiku, a od 2012. godine je profesor razredne nastave.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane grada Vranja u okiru medijskog projekta "Informisanje građana u službi javnog interesa". Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav grada Vranja.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: