Po 10.000 za najbolje učenike

Lokalne vesti - Petak 10.06.2016 - 13:35

Aleksandra Pavlović, Ilija Simić, Miloš Mladenović i Stefan Trajkov najbolji su učenici saobraćajnog smera Tehničke škole u Vranju.

Nagrađeni učenici sa mecenama i profesorima FOTO vranje.org.rs Nagrađeni učenici sa mecenama i profesorima FOTO vranje.org.rs

Oni su, na predog članova Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja, a uz saglasnost Gradskog veća nagrađeni sa po 10.000 dinara kao najbolji u svojoj generaciji.

Igor Milanović, zamenik predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja zahvalio se školi na izuzetnoj saradnji navodeći podatak da je obukom bilo obuhvaćeno oko 300 učenika.

- Zahvaljujući permanentom radu, prepolovljen je broj povređenih srednjoškolaca u saobraćajnim nezgodama, sa 40 na 20, na godišnjem nivou - rekao je Milanović.

Đacima se obratio i pomoćnik gradonačelnika Nenad Stamenov, koji je dodao da ove nagrade predstavljaju satisfakciju i podsticaj da nastave da marljivo uče i rade na prevenciji, kao i da je ovo jedan vid ulaganja u bezbednost saobraćaja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: