POBEDNIČKI TRANS: Gužva oko vola, gumene pantalone i vatromet (FOTO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.06.2015 - 09:19

Fudbaleri „Dinama“ iz Vranja nakon utakmice sa ekipom „Cara Konstantina“ iz Niša, proslavili su u nedelju ulazak u Prvu ligu Srbije.

300 kila vola na ražnju nestalo je za desetak minuta FOTO A. Stojković 300 kila vola na ražnju nestalo je za desetak minuta FOTO A. Stojković

Utakmica sa Nišlijama završena je potpuno neočekivano, jer je ekipa „Cara Konstantina“ u prvom poluvremenu vodila sa dva gola razlike, da bi u drugom poluvremenu „Dinamo“ izjednačio, a onda i pobedio sa 3:2.

Vranjskim fudbalerima je uručen pehar od strane predstavnika Fudbalskog saveza Srbije, nakon čega su turističkim vozićem prodefilovali ulicama Vranja do centralne bine na šetalištu kod Muzeja.

A tamo vašarska atmosfera, vo na ražnju, pivo na točenje, trubači, vatromet kakvog nije bilo ni za doček Nove godine i na kraju dupla zvezda, „Granda“ i rijalitija „Farma“, Katarina Živković.

Od pečenog vola na mermernim pločama ispred gradskog Muzeja ostali su samo rogovi i kosti, jer se narod podelio.

Dok su neki potpuno van sebe đuskali uz pevaljku sa gumenim pantalonama, na desetak metara odatle odvijala se prava drama oko raspodele volovskog mesa.

Sve je brzo nestalo, a onda su se redovi čekali i za umakanje hleba u mast iz tepsija.

Na trećoj strani, u obližnjem restoranu za novinare večera, u znak zahvalnosti kluba za „korektno izveštavanje o „Dinamu“.

I sve to, kažu organizatori, platili su sponzori i to oni isti koji plaćaju koncerte za gradske slave, anonimni.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

                                  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: